Tulevia tapahtumia

VIINITRENDIT – Vinum Wasan kevään viini-ilta perjantaina 8.5.2020

HUOM! TAPAHTUMA ON LOPPUUNMYYTY!

HUOM! TAPAHTUMA SIIRTYY PIDETTÄVÄKSI MYÖHEMMIN ILMOITETTAVANA AJANKOHTANA KORONAEPIDEMIAN ANNETTUA PERIKSI!

Vinum Wasan kevään Suuri Viini-ilta Villa Sandvikenissa Vaasassa perjantaina 8.5. alkaen klo 19.
Tätä ainutlaatuista huipputapahtumaa upean idyllisissä puitteissa EI kenenkään viininystävän kannata jättää väliin!
Nina Witikka viinimaahantuontiyritys Wine World Finlandista saapuu vanhaan kotikaupunkiinsa Vaasaan kertomaan
viinimaailman viimeisimmistä trendeistä. Erittäin mielenkiintoista ja ajankohtaista luentoa säestää aperitiivin jälkeen herkullinen kahdeksan erilaisen viinin maistelu. Pääsemme tutustumaan kuohuvaan, matala-alkoholiseen viiniin, rosé-viiniin, valkoisiin ja punaisiin…

Tervetuliaismalja:
Le Contesse Prosecco Brut Organic, DOC Prosecco, Italia

Tastingviinit:
Wehlener Sonnenuhr Riesling Spätlese Trocken, Dr H Thanisch, Erben-Müller Burggraeff, Saksa
Viña Carmen Chardonnay, DO Casablanca, El Refugio, Chile
Doña Leo de Altolandon, DO Manchuela, Espanja
Pipoli Rosato Basilicata, IGP Rosato Basilicata, Italia
Viña Carmen Gran reserva Pinot Noir, El Pacifico, Leyda, Chile
Irrepetible de Altolandon, DO Manchuela, Espanja
Spier Seaward Pinotage, WO Coastal Region, Etelä-Afrikka
Piano del Cerro Vigneti del Vulture, Aglianico del Vulture DOC, Basilicata, Italia

Tastingin jälkeen ilta jatkuu Villa Sandvikenin keittiön loihtiman ”Sibelius buffetin ja sille valikoitujen viinien kera.

Illallisen viinit: Valkoviini;

Spier Seaward Chenin Blanc 2017, WO Swartland, Etelä-Afrikka

Punaviini;

Antiche Terre Ripasso Mezzo Monte 2018, DOC Valpolicella Ripasso, Italia

makeampi viini jälkkkärille;

Riesling Kabinett 2016, De H. Thanisch, Erben Müller-Burggraeff, Qba Mosel, Saksa


Tässä illan buffetpöydän antimet:

Villiversosalaatti ja kirpeää salaatinkastiketta G,L
Tomaattisalaatti semikuivatuilla tomaateilla G,L
Paahdettuja perunoita ja tillipestoa G,L
Yrttinen metsäsienisalaatti G,L
Pikkelöity kanttarelli G,L
Kukkakaali-pinaattisalaatti G,L
Villa Sandvikenin omaa etikkakurkkua ja –porkkanaa G,L
Punasipulihilloketta G,L

Graavilohi ja hovimestarinkastike G,L
Jokirapuskagen kananmunia G,L
Lasimestarinsilli G,L
Sinappisilli L
Sandvikin maustesilakoita (tyrni ja katajanmarja) G L
Ruisnappi ja kylmäsavulohimousse L
Gubbröra G,L

Ohueksi viipaloitua riimihärkä, rucolaa ja Grana Padano -juustoa G,L
Paahdettua ylikypsää possun kylkeä ja grillattua endiiviä G,L

Hapanjuurileipä L
Saaristolaisleipää L
Luomukirnuvoita G

Hitaasti kypsennetty rotukarjan ulkofile ja paahdettu valkosipulikastike G,L
Puikulapyre G,L
Kauden kasvikset G,L

Suklaajuustokakku ja mansikka-granaattiomenahilloke L

Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa ilmoittautua hetimiten mukaan! Yksin, kaksin, tai isommalla porukalla!
Nämä viini-illathan on viime kertoina myyty järjestään loppuun hyvissä ajoin ennen tapahtuman H-hetkeä ja sellainen riski on taas olemassa, että joudutaan jossain vaiheessa myymään ei-oota!
Hinta 70 € / hlö.
Ennakkomaksu 15 € / hlö laskutetaan ennen tapahtumaa ja loppusumma 55 € maksetaan paikanpäällä.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Janne Mäki / Vinum Wasa, janne@vinumwasa.fi / puh: 050 5919575. Voit ilmoittautua myös Facebookin kautta privaattiviestillä.
Huom! Huom! Osallistuu- tai on kiinnostunut-ilmoitus Facebook-tapahtumassa ei pelkästään riitä vahvistamaan osallistumista Vaasan kevään upeimpaan tapahtumaan kaikille viinien ja hyvien makujen ystäville!

Tapaamisiin keväisessä perjantai-illassa 8.5. Hietalahden Villassa!